Onze kennis en expertise delen wij graag. Door jaren lange ervaring die wij hebben opgedaan als toezichthouder, verwijderraar of als projectleider. Kortom op alle disciplines hebben wij de nodige ervaring opgedaan. Naast onze dagelijkse job om als onafhankelijk asbest deskundige voor u op te treden, zijn wij ook nou betrokken bij diverse innovaties in de asbestbranche. Wij zullen hierover binnenkort meer vertellen. Op onze berichten pagina kunt u deze informatie in de toekomst lezen. Wilt u door ons op de hoogte worden gehouden? Laat dan uw e-mail adres achter en in het onderwerp: innovaties. Zodra er dan in deze categorie berichten worden geplaatst, wordt u daarvan direct op de hoogte gebracht.

Onze expertise is dus van vele markten thuis. Niet alleen reguliere asbestverwijderingsprojecten, ook de nodige industriële projecten draaien wij onze hand niet voor om. Binnen de calamiteiten branche zijn wij ook geen onbekende. Vaak worden wij bij brand en het vrijkomen van asbest, door de verzekering of stichting salvage benaderd om directe hulp te leveren. In eerste aanleg: dit betekend: acties die niet kunnen wachten maar direct moeten worden uitgevoerd. Dit kan in het kader van milieu zijn, maar ook in het kader van dier en welzijn. Ook gemeente en overheid weten ons onafhankelijk en deskundig advies en/of dienstverlening steeds meer te vinden en waarderen.

Kortom, ook voor deze tak van sport bent u aan het goede adres. Wilt u meer informatie? of toegang tot onze incident management systeem? Laat dan een bericht achter via het contact formulier en vermeld meer informatie over calamiteiten en incidenten.